Apotea näringsdryck

Näringsdrycker för barn och vuxna – apotea.se

I kategorin Näringsdryck hittar du näringsdrycker för vuxna och barn som inte får sitt dagliga näringsintag via vanlig mat. Här finns även näringsdrycker …

Kompakta näringsdrycker | Fraktfritt och billigt på apotea.se

Dryckerna är ofta mindre och mer koncentrerade varianter av en näringsdryck i normal storlek. De innehåller då samma energimängd av proteiner, fetter och …

Kompletta näringsdrycker | Snabb leverans & bra priser från …

Kompletta näringsdrycker innehåller all näring du kan behöva i form av fett, protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

Klar näringsdryck – För dig som letar en lättdrucken … – Apotea

Klar näringsdryck liknar saft och innehåller oftast inget fett eller mjölkprotein. Den passar bra att dricka t.ex. när man behöver fasta inför en operation.

Köp näringsdrycker från Diben på apotea.se. Billigt & fraktfritt!

Diben är en näringsdryck anpassad för patienter med diabetes eller glukosintolerans. Drycken är glutenfri och har låg laktoshalt.

Köp Fresubin från Apotea

Fresubin är näringsdrycker som används för kostbehandling av patienter som riskerar malnutrition, speciellt de med förhöjt energi- och proteinbehov.

Nutricia finns hos Apotea

Nutricia gör medicinsk nutrition och kosttillägg för barn och vuxna som har svårt att äta vanlig mat och få i sig tillräckligt med näring. ✓ FRI FRAKT.

Resource Protein Choklad 4 x 200 ml – Apotea

Köp Fresubin Energy Drink Vanilj 4 x 200 ml på apotea.se

Köp Fortimel Extra Vanilj 4 x 200 ml på apotea.se

Keywords: apotea näringsdryck, näringsdryck apotea